"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

luni, 26 mai 2008

Barbatul si femeia secolului XXI (adica 21)

Continuând ceva ce a plecat de la un grătar, observatorul din mine a mai tras nişte concluzii..

  • Bărbatul sec.XXI este înalt, iar femeia este scundă (exceptând copiii emo. ei sunt scunzi din cauza problememelor ce apasă pe umerii lor).
  • Femeia sec.XXI pică între extreme. Ori are sânii mici ori ii are mari..

A venit vara

Ce rezultă de aici? O mulţime de avantaje, azi adaug doar câteva.

1. În mijloacele de transport mai apuci o gura de aer mai puţin contaminat de duhoarea emanată de oameni cu probleme(la cap, la glande..)
2. Fiind mai înalt bărbatul, poate admira mult mai bine şi usor opera naturii asupra femeii sec.XXI
3. Barbatul sec.XXI, deşi plecat in dezavantaj faţă de femei fiind dotat cu simţul argumentului poate asculta acum la căşti via bluetooth muzică fără să se mai complice cu răspunsuri care chiar au sens şi logică.


Trecând în alt domeniu, observaţiile au fost crunte:

Femeia sec.XXI nu are simţul frumosului când e vorba de înbrăcăminte.
Femeia sec.XXI se divide şi aici in mai multe categori. Azi avem categoria homosapiens piţiponcos.
Şi sici apar nişte nivele dar voi vorbi la modul general.
Domnişoarelor, Doamnelor, Drage copile, asta e pentru voi:
  • te plângi ca ai 3 burţi dar nu te apuci de un sport?!Mergi prin oraş cu un "maieu" supra întins si necuprinzător? Cântăreşti cât un baiat cu 10 cm mai înalt şi te plimbi in bustieră? Vorba unui amic(deşi cam dură) Înapoi in mare!! Un pic de decenţă stimabilelor!!
  • te flutură vântul şi încerci să scapi de kilogramele "in plus"? Anorexia e la moda.
  • te îmbraci ca la circ sau ca cur..domnişoarele de companie?..da, eşti specială, eşti penibil de specială (hainele lucioase, pline de paiete şi de sclipici, incărcate cu elemente "decorative" din sticlă, colorate într-un mod strident şi violent faţă de retină nu reprezintă nici un avantaj, ci din contră)
  • machiajul asemeni strident şi mai nou fără corespondent în vestimentaţia aleasa provoacă dureri mari celor din jur la nivelul ocular. Dacă nu eşti în stare să te îmbraci si sa te machiezi într-un mod armonios mai bine nu o face!! Aveţi mai multă încredere în voi si în aspectul vostru fără machiaj.
  • la capitolul păr..procentual pot spune că forma de obicei e mai draguţă decât culoarea aleasă..
  • Alege o ţinută adecvată locului în care te vei duce!

Lăsând şi aceste ascpecte în urma ajungem la stereotipul "blonda inPeugeout 206 rosu". Ei bine, fenomenul s-a extins la Honda Civic, culoarea aleasa fiind desigur tot rosu.

Sper că ziua de mâine va aduce mai mult bun simţ în voi....Dacă nu, marea vă asteaptă >:)

3 comentarii:

  1. No...mah... partea proasta este ca daca pana caum numai neamurile proaste purtau asa acum toti suntem neamuri proaste... Nu tre zis inapoi in mare, ci inapoi in precuaternar (sau cum se scrie); de fapt cred ca si dinozaurii aveau mai multa decenta (asta pana s-au apucat sa faca reclama la un c****t de surogat de iaurt numit .... *%$@#^#)*^#^@*

    RăspundețiȘtergere
  2. mai dar lasa. uita-te si tu ca nu mai e fashion sa citesti o carte, sa inveti pentru examene, sa se joace copiii ratele si vanatorii. mah... nu mai e fashion sa fi mom cu bun simt. e fashion sa fi pitzipoanca si cocalar.

    asa sa ne ajute dumnezeu! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. apai sa le dam noi cu membrul cel inferior dar superior intelectului lor fix in zona dorsala si in "fashion, trend, outfit" si toti termenii lor..facem ochiul maro rosu sangeriu>:) cine n`are de la natura instrument foloseste bara de metal inrosita`n foc..HA!

    RăspundețiȘtergere