"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

luni, 7 iulie 2008

Inca unu..

Am descoperit noua modaaaa! Nu se mai poarta lanturile de cateva kg de aur, ci acum se poarta amprenta lor. Cum adica? Se ia una bucata individ, un lant + un medalion minim 5x5 cm, se asseaza la gat si astepti soarele sa te bronzeze cu model. Apoi, returnezi lantul proprietarului de drept si te plimbi mandru de ce lant ai "acasa"..

penibil...de un nivel aproximativ de penibilitate a dat dovada o domana, pe la 50de ani, prezentabila dpdv aspect fizic, dar care purta niste hainute fara maneci lasand valurile de par de la subrat, umede de altfel, sa se fluture precum parul Consanzenei..
Ma intreb acum..daca ai timp sa iti aranjezi parul, sa te machezi, sa iti ingrijesti tenul precum era evident ca respctiva o facea, cum pizda masii nu esti in stare sa scapi de jungla aia..e mai mult decat nesimtire..macar de purta maneci...offf

9 comentarii:

  1. Poate ca noua moda cu lantul este combinatia dintre bronzul tractorist si tatuajele semipermanente. Oamenii astia, tot timpul evolueaza, inventeaza chestii noi. Cat despre tanti cea cu perdele, poate ca incerca sa-si pastreze parul pentru niste mese pt parul de pe tartacuta, sau poate avea de gand sa-si ia zborul cu parul ala.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta suna a copy/paste...de pe http://pitzipoanca.org/ oare?. mentioneaza sursa macara...

    RăspundețiȘtergere
  3. draga anonimule, te asigur ca nu are nici o treaba. pe respectiva poate ai sanse sa o intalnesti pe ruta bucuresti snagov, in microbuzul 448sau 446..nu mai tin minte exact nr.
    iar pe stimatul si distinsul domn il poti cauta prin zona postei de langa sectia 13 de politie, zona colentina/obor...

    Daca se intampla sa copiez un articol, o fac pt informatiile pe care le ofera, majoritatea fiind legate de cultura, daci si arheologie. sursa e mereu precizata.

    Daca ar fi sa tinem toti cont de site`ul acela, nu am mai scrie nimic de frica sa nu care cumva sa ma acuze cineva..eu zic fasss...mi s`a intaplat, scriu..gasesc pe net si e amuzant, trimit pe messenger link...and that`s about it

    RăspundețiȘtergere
  4. credeam ca nimic nu te mai surprinde. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si care e problema cu tanti aia? Las-o in pace. Tine de fiecare...
    Acum ca si le si arata,,, eh asta este...eu am vazut acum un an in carrefour cu nevasta o pustoaica de 15 ani cu ma-sa... nimic strange, bucatiza era naltura, bunuta, blue-jeans-i din aia cu talie joasa...si fire de iarba de sub buric... ca eu cred ca ma-sa nu o lasasae sa se rada pe la zona numita pubiana... sa fie hatisu greu de trecut de primu venit, primu servit... Este clar ca tipa nu se va bucura de sex oral... cel putin nu oferit...doar daca va oferi ea...

    RăspundețiȘtergere
  6. tine de fiecare, de acor. Dar pana in momentul in care iesi in public si fluturi nesimtirea in fata altora.. de aici nu mai tine de fiecare si de preferintelele lor..decat daca nu au carne in frigider si cauta..

    cat despre aia mica..tot ce se poate..poate o pacalea pe mumasa si se tundea doar la pasarica, restul lasand sa creada muma-sa ca e jungla acolo:)

    RăspundețiȘtergere