"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

luni, 31 martie 2008

Droguri pe cupoane ..?!

Ce am primit eu in lista de spamuri..



Maine poimaine iau pe bonuri de masa:)) stiu ca se refera la medicamente, dar tinand cont ce medicamente iau americanii pot fi usor numite droguri..legale:))

Plus, ma bucur ca am scapat de febra cu "penis enlargment" ca ma plictiseau rau de tot..amu avem droage aproape moca:))

marți, 25 martie 2008

Facultatea..

te baga la colt si cu picioarele in sus..



ea este adevaratul paznic al facultatii de geodezie:)

cred ca a durut`o stomacul si am mancat niste ciupercute sa ii treaca:))

lumina era foarte slaba iar pozele au iesit pe masura..

vineri, 21 martie 2008

Pentru EA

Cu multa dragoste, caldura si bucurie, pentru tine un gingas La multi ani!!

marți, 18 martie 2008

Audi R8

In seara asta, cand m`am dus la Cora ce ma asteapta sa trec (pe rosu)..nimic altceva decat R8..am ramas masca..deja cu numere de IF, rosii ce e drept:) dar..deja..masina e geniala ca design exterior avand o alura agresiva si eleganta, parerea mea. oricum, nu mai zic nimic in plus, las pozele sa vorbeasca...

e mare, ma asteptam sa fie mai mic, dar e mare..dar e fain de tot


doamne si ce fund are:))


..pe viu e mai frumos:)

luni, 17 martie 2008

"EL", Parfumul




..ma enervez, incet incet ma enervez si nu stiu ce o sa fac:)



exista un parfum..care m`a scos din minti la un moment dat. cred ca totusi ce m`a scos de pe sina a fost combinatia intre parfumul respectiv si persoana ce`l purta..asta se intampla intr`o primavara tarzie, dar nu i`am dat atentie decat mai tarziu, mult mai tarziu, cand am iesit din aria de actiune a respectivei arome iar mijlocul de transport in comun a inceput sa imi joace feste..adica.. pentru aproximativ 6-8 luni nu am simtit nimic asemanator cu acea aroma, INSA, la un moment dat, o domnisoara imi trece calea lasand in urmai acel parfum(nu si aceeasi aroma, evident lipsea un ingredient principal)..ziua mi`a fost una de natura visatoare plimbandu`ma pe unde picioarele ma duceau, cu gandul la acea aroma ce imi trezise toate simturile posibile..zburand peste acest mic "incident" cam aproximativ 2-3 luni, ma trezesc invaluit "el"..ma uit in jur si sunt fortat sa imi folosesc capacitatea de localizare olfactiva la maxim deoarece in jurul meu erau mai multe persoane. odata localizata sursa, mi`am apropiat olfactivul de ea discret in speranta ca o sa pot sa iau "la pachet" mirosul respectiv, efortul fiind in van evident. Mirosul a durat cam 5 minute dupa ce m`am indepartat de persoana respectiva si nu stiu sa zic exact cat era in capul meu aroma sau in jur mirosul:), dar in fine, tot cu pauze din ce in ce mai mici, intalnesc persoane care folosesc acest parfum rastalmacind incontinuu acea aroma si ma enerveaza:)) intr`un mod simpatic, dar tot ma enerveaza:))

observatie:
toate persoanele care au purtat acest parfum din cele pe care le`am intalnit, chiar si fugitiv, aveau o puternica asemanare a caracteristilor expresiei fetei..intr`un fel sau altul, am gasit un tipar de dame ce folosesc acel parfum..drept pt care, pot sa spun ca in 8 din 10 cazuri o persoana care va intra in tiparul acesta (din mintea mea) se va atasa de parfum, in cazul in care nu il foloseste deja sau l`a folosit..interesant..pacat ca mie nu`mi plac parfumurile ca faceam studiu de caz si ma duceam la diversi producatori/distrib sa le dau o mana de ajutor pe piata..desi ma indoiesc ca nu au sociologi/psihologi pe domeniu..

...partea amuzanta e ca nici acum nu stiu cum se numeste "EL" :)) am aflat o data cand am intrebat o stimabila domnisoara dar am uitat ca de obicei..poate o sa se mai iveasca ocazia sa aflu si poate imi notez:)

sursa poza

sâmbătă, 15 martie 2008

Leapsa..

OK, o leapsa simpatica..la ora 00.00 astea erau statusurile celor din lista mea..cam tarziu, drept pt care ora nu conteaza, ci capturarea lor:))
..cateva comenturi se cer asupra lor asa ca...

"in patutz"

"Busy"
- You LIEE!! -

"dorm"
1

"knives don`t have your back"
-usually they`re in your back-

"dorm"
2

"nu vreau, nu stiu, nu ma intereseaza...lasati-ma in pace!"

"o sa zburam deasupra undelor crestate....valul de oxigen ne va lovi din spate....statica presiune ne va da coordonate....sa navigam usor pe marile vibrante..."
- smocking crack gets you to say that -

"u had a tough day? I`ve been in koreea, i have a tough life"

"imposible to see someone more depressed than me"
- not something to brag about..-

"dorm"
3

"i`m mobile"
-how`s the reception?-

"la ralu...party jeleu!!!! s-o facem lata, inca odata, sa bem cu totii pana in zori "
- ..jeleu..:))) no further comments -

"plecat.......unde nuj dar stiu k voi ajunge akolo"
- suna`ma cand te ratacesti(0 800 sprite hotline) -


next in line sunt gabi, Bob Dpt., ender, alexandra

joi, 6 martie 2008

Reclama cu gust de..reclama















Chipsuri din cartofi cu gust de cartofi;


Paine TOTAL feliata..nu am vazut paine partial feliata..














paine..cu gust de paine, normal


deci avem asa..paine cu gust de paine romaneasca, dar nu orice fel de paine cu gust de paine, ci paine total feliata iar apoi chipsuri din cartofi cu gust de cartofi..bun nu?si desi suna a gluma eu as vrea la robinet apa potabila cu gust si aspect de apa potabila..dar asta nu se poate

luni, 3 martie 2008

Un posibil craniu de extraterestru si tablite cu cea mai veche scriere din lume


Un posibil craniu de extraterestru si tablite cu cea mai veche scriere din lume
Asezata la poalele Ceahlaului, pe malul stâng al lacului Bicaz, localitatea Farcasa s-a remarcat, pâna nu demult, doar prin frumusetea de neegalat a locului si prin bogatia traditiilor populare. Descoperirile uimitoare facute de un profesor din partea locului au avut insa darul sa stârneasca largi controverse in rândul istoricilor si sa aduca asezarea in centrul atentiei, transformând-o intr-un tinut al misterelor greu de elucidat. Aici au fost gasite tablite din lut imprimate cu pictograme care s-ar putea dovedi a fi forme ale celei mai vechi scrieri din lume. Mai nou, tot aici a fost descoperita o ciudata structura pietrificata (foto), semanând izbitor cu craniile extraterestrilor gasiti in cursul incidentului de la Roswell, SUA care inca stârneste semne de intrebare si provoaca vâlva si in ziua de astazi.

Dumitru Ionita este doctor in istorie, filosofie si drept international. Locuieste in Farcasa si actualmente este profesor de stiinte socio-umane la liceul din Borca. In palmaresul descoperirilor sale - pe care, de altfel, le-a si strâns intr-o impresionanta si inestimabila colectie - sunt incluse sceptrul voievodal ceremonial al lui Stefan cel Mare, icoana lui Daniil Sihastru, paftalele lui Petru Rares, blazonul familial al domnitorului Mihail Sturdza si harta cartografului Ortelius, in care apare pentru prima oara Dacia pe globul pamântesc. In ultima vreme, profesorul Ionita si-a concentrat aria cercetarilor sale in arealul locului de bastina, convins fiind ca acesta ascunde comori istorice care abia asteapta sa fie scoase la iveala. Convingerea sa a inceput sa fie confirmata in momentul in care pe raza localitatii Farcasa a descoperit cea mai lunga conducta de aductiune a apei din tara, construita din olane de ceramica si datând din perioada epocii feudale. Nu dupa mult timp, in situl arheologic deschis in punctul denumit Vadu Rau, profesorul a gasit nu mai putin de 120 de tablite din lut ars, inscriptionate cu simboluri protoliterate - imagini reprezentând forme primitive de scriere ale populatiei din perioada neolitica.O descoperire asemanatoare fusese facuta in 1961 la Tartaria, judetul Alba, insa acolo au fost gasite doar trei tablite, cu o vechime mult mai mica decât cea a celor din Farcasa. Tablitele protoliterate descoperite de profesorul Ionita s-au dovedit a data din perioada anilor 5.500 inainte de Hristos si sunt identice, ca forma si mod de exprimare, cu cele din anticul Sumer si din Insula Pastelui. Deosebirea este insa aceea ca tablitele sumeriene, considerate pâna recent a constitui prima forma de scriere din istoria omenirii, sunt cu cel putin 1.000 de ani mai noi decât cele descoperite la Farcasa. „Acest lucru dovedeste, in mod indiscutabil, nu numai vechimea si continuitatea oamenilor de pe aceste meleaguri ale noastre, ci si faptul ca primele scrieri din lume au aparut la noi, si nu in alta parte a globului pamântesc“, a afirmat istoricul Ionita. El a mai spus ca va face toate demersurile pentru a ni se recunoaste acest lucru pe plan international.

Extraterestrul de la Farcasa
O alunecare de teren produsa in imediata apropiere a sitului arheologic deschis la Farcasa de profesorul Dumitru Ionita avea sa-i prilejuiasca acestuia o descoperire mult mai plina de mister decât cea a tablitelor protoliterate. In golul lasat de pamântul care o luase la vale, el a gasit o structura pietrificata, cântarind sase kilograme si masurând 37 de centimetri in inaltime. Respectiva structura seamana izbitor cu craniile extraterestrilor care au facut obiectul controversatului si mult-mediatizatului incident petrecut la 7 iulie 1947 la Roswell, in New Mexico, SUA. Atunci, un fermier american gasise pe câmp cadavrele unor extraterestri, lânga ramasitele unor OZN-uri prabusite. Desi oficialitatile SUA s-au straduit si inca se mai straduiesc sa musamalizeze incidentul, acesta inca mai face vâlva si in ziua de astazi. Acum, el ar putea capata o intarire a veridicitatii sale, ca urmare a descoperirii facute recent de profesorul Ionita. Acesta va supune analizelor structura gasita, insa crede ca aceasta este un craniu pietrificat de extraterestru, care dovedeste implicarea in viata umana a fiintelor din univers inca din cele mai vechi timpuri. „Poate ca aici a fost tinutul atlantilor pomeniti in scrierile antice, fiinte gigantice din alte lumi si disparute odata cu timpul“, a spus profesorul din Farcasa. El isi sustine ipoteza si pe scrierile anticului Martial, care pomeneste de hyperboreenii din nordul Dunarii si de Ceahlaul din imediata apropiere a localitatii Farcasa, „muntele cel mare si faimos unde zeii s-au legat cu juramânt sa lupte impotriva gigantilor“. La spusele istoricului grec se adauga o legenda care circula si azi printre localnicii din zona si care istoriseste ca plaiurile acestea au fost locuite cândva de „un neam de uriasi, grozav de inalti si de tari, care au fost in cele din urma infrânti de urgia cereasca“. Reale sau nu, ipotezele avansate de profesorul Ionita ramân enigme care vor fi deslusite mai devreme sau mai târziu. Cât se poate de real ramâne insa obiectul ciudat, in forma de craniu, pe care el l-a descoperit in vecinatatea localitatii sale de bastina, Farcasa.

Morminte de 4.000 de ani vechime si meteoriti care provoaca cutremure
Profesorul si doctorul in istorie Dumitru Ionita (foto) adânceste misterul locului, afirmând ca a descoperit si alte vestigii interesante si ca a fost martorul unor incidente ciudate produse in zona. Imediat dupa descoperirea presupusului craniu pietrificat, el a gasit in aproximativ acelasi areal o stela funerara datând, dupa prima sa opinie, din anii 4.000 inainte de Hristos. Ramâne ca analizele de laborator sa dea verdictul final in privinta vechimii exacte a vestigiului. Acelasi profesor din Farcasa este aproape sigur ca un cutremur de mica intensitate, care a fost semnalat in decembrie anul trecut, a fost provocat nu de cunoscuta miscare a placilor tectonice, ci de caderea unui meteorit in zona localitatii Farcasa. „In seara aceea am auzit o bubuitura pe munte, am simtit un cutremur usor si, a doua zi, am mers cu mai multi localnici la fata locului, unde am gasit un crater cu dimensiunile aproximative de sase metri adâncime si doisprezece metri in diametru. In crater, erau mici ramasite ale unui obiect aparent metalic, adânc infundate in pamânt“, a afirmat Dumitru Ionita. Desi au fost anuntate, oficialitatile nu au catadicsit atunci sa vina la fata locului, considerând ca este vorba de o exagerare sau de un fenomen cât se poate de pamântesc, de genul alunecarilor de teren.


Ciprian Predescu
via