"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

duminică, 4 noiembrie 2012

Jazzie night(s)

Siii am revenit putin. Nu m-am angajat, insa am inceput un proiect care combina doua domenii care merg mana in mana si astept sa vad rezultate destul de repede. Mai sunt mici ajustari si acomodari, dar lucrurile arata promitator. Evenimentele din ultimele zile m-au facut sa imi aduc aminte de niste posibilitati de viitor destul de interesante peste care am trecut cu vederea in ultimii 2 ani.

Si ca sa mai fac si altceva, nu numai planuri si munca, am evadat din micutul Ploiesti in capitala, de care trebuie sa recunosc ca mi se facuse dor, pentru o seara de jazz. Si a fost asa de fain. Desigur si compania a avut un "cuvant" de spus in asta :)

Concertul a avut loc la Studioul Alfred Alessandrescu, si au cantat membri ai Big  Band-ului Radio. Orchestra a fost destul de mare, 17 instrumentisti + dirijor, iar sala a avut in jur de 100 de oameni. Adica sala a fost aproape plina ochi.

Miercuri, acus pe 7, tot acolo este inca o cantare de jazz, tot Big Bandul Radio, dar avand ca invitat special pe Luiza Zan. Initial vroiam sa merg la un concert de corzi la Sala Radio, dar asta parca e un pic mai interesant :). 
Miercuri, 7 Noiembrie

19.00 Jazz pe româneşte - Studioul Alfred Alessandrescu
Big Band-ul Radio

Dirijor: IONEL TUDOR
Solista: LUIZA ZAN
Prezinta: FLORIAN LUNGUCheers to Sir Andrew and his lovely Christine :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu