"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

marți, 17 septembrie 2013

Oamenii trebuie sa vada

Ultimele luni am fost absent pe multe planuri, inclusiv media. Buletinele de stiri le-am primit de la prieteni si cam atat. Aseara am primit un clip frumos care arata cum a fost in realitate protestul din Bucuresti pentru salvarea Rosiei Montane, si nu cum a fost prezentat in media, ciuntit si ascuns (intrigat de subiect, m-am uitat sa vad cum a fost abordat).

Cateva minute in care se vad zeci si zeci de mii de oameni in strada, marsaluind fara incidente. Daca tin bine minte, cineva a spus ca la protestul acesta atmosfera dintre jandarmeria romana si protestatari a fost foarte pasnica si naturala, existand zambete pe fetele ambelor parti. Lucru frumos.

Va las sa vedeti acest clip cu rugamintea sa il dati si voi mai departe. Media ne minte pe fata cu "cateva mii de protestatari"...ia de aici cateva zeci de mii!

Sa aveti o zi frumoasa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu