"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

luni, 17 martie 2008

"EL", Parfumul




..ma enervez, incet incet ma enervez si nu stiu ce o sa fac:)



exista un parfum..care m`a scos din minti la un moment dat. cred ca totusi ce m`a scos de pe sina a fost combinatia intre parfumul respectiv si persoana ce`l purta..asta se intampla intr`o primavara tarzie, dar nu i`am dat atentie decat mai tarziu, mult mai tarziu, cand am iesit din aria de actiune a respectivei arome iar mijlocul de transport in comun a inceput sa imi joace feste..adica.. pentru aproximativ 6-8 luni nu am simtit nimic asemanator cu acea aroma, INSA, la un moment dat, o domnisoara imi trece calea lasand in urmai acel parfum(nu si aceeasi aroma, evident lipsea un ingredient principal)..ziua mi`a fost una de natura visatoare plimbandu`ma pe unde picioarele ma duceau, cu gandul la acea aroma ce imi trezise toate simturile posibile..zburand peste acest mic "incident" cam aproximativ 2-3 luni, ma trezesc invaluit "el"..ma uit in jur si sunt fortat sa imi folosesc capacitatea de localizare olfactiva la maxim deoarece in jurul meu erau mai multe persoane. odata localizata sursa, mi`am apropiat olfactivul de ea discret in speranta ca o sa pot sa iau "la pachet" mirosul respectiv, efortul fiind in van evident. Mirosul a durat cam 5 minute dupa ce m`am indepartat de persoana respectiva si nu stiu sa zic exact cat era in capul meu aroma sau in jur mirosul:), dar in fine, tot cu pauze din ce in ce mai mici, intalnesc persoane care folosesc acest parfum rastalmacind incontinuu acea aroma si ma enerveaza:)) intr`un mod simpatic, dar tot ma enerveaza:))

observatie:
toate persoanele care au purtat acest parfum din cele pe care le`am intalnit, chiar si fugitiv, aveau o puternica asemanare a caracteristilor expresiei fetei..intr`un fel sau altul, am gasit un tipar de dame ce folosesc acel parfum..drept pt care, pot sa spun ca in 8 din 10 cazuri o persoana care va intra in tiparul acesta (din mintea mea) se va atasa de parfum, in cazul in care nu il foloseste deja sau l`a folosit..interesant..pacat ca mie nu`mi plac parfumurile ca faceam studiu de caz si ma duceam la diversi producatori/distrib sa le dau o mana de ajutor pe piata..desi ma indoiesc ca nu au sociologi/psihologi pe domeniu..

...partea amuzanta e ca nici acum nu stiu cum se numeste "EL" :)) am aflat o data cand am intrebat o stimabila domnisoara dar am uitat ca de obicei..poate o sa se mai iveasca ocazia sa aflu si poate imi notez:)

sursa poza

8 comentarii:

  1. o fi pr blanca, puiule..nu d elata, dar 80% din gagicile din Romania il folosesc..

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e ma "nemernicu`", le stiu pe toate de la avn, daca nu ma insel e din gama oriflame..dar nu bag mana`n ghiaur..

    RăspundețiȘtergere
  3. de la oriflame ti-am zis eu de freya, dar ai zis ca nu prea crezi ca ar fi ala..nici eu nu cred, ptr ca nu e asa comun..

    RăspundețiȘtergere
  4. o fi giordani de la oriflame...mie imi place...

    RăspundețiȘtergere
  5. dragelor, poate fi oricare dintre cele mentionate de voi dar tot nu ma ajuta pt ca nu stiu numele..trebuie sa imi infig olfactivul in el ca sa aflu:)daca aveti, dati un "fas" catre mine

    RăspundețiȘtergere
  6. Incandessence e absolutely astonishing. ar mai fi Tressele and so on... :)) sorry daca nu am scris bine. :)) anyway... werbung. greu si nerusinat.
    3 la 10 miiiiiiii... veniti la baiatu'... 3 la 10 miiiiiii...

    RăspundețiȘtergere
  7. vad ca nu merge treaba asa ca fac un apel catre acea domnisoara care mi`a incatat olfactivul prima data, daca citeste articolul, sa lase un comentariu in anonimat daca vrea cu numele aprfumului:))..naaaaahh..va las in nestiinta:)) eu adulmec la metrou>:)

    RăspundețiȘtergere