"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

vineri, 26 iunie 2009

- = Zambetul de azi = - Tot despre viziune..

In sectiunea "Diverse si diversi" echivalentul "Blogroll" am introdus un site ce merita toata atentia si tot respectul cuvenit. De ce? Pentru ceea ce iti ofera. Bun..ce imi ofera?? Asta o sa decideti fiecare.
Site-ul este un proiect initiat, finantat si realizat de Cosmin Danila, proiect ce insumeaza aproximativ 3 ani de fotografie pe teritoriul tarisoarei noastre(2005-2008). Autorul a urmarit obietivele pricipale romane naturale si culturale inscrise in patrimoniul mondial UNESCO.
Din punctul meu de vedere (idealist, naiv si de pe alta planeta), statul ar fi trebuit sa isi arate recunostinta fata de ce a facut acest om macar printr-un program de publicitate....ma scuzati, o mica scapare, aproape am uitat unde ma aflu.
Pentru amatorii de fotografie, pentru pasionatii de monumente, pentru amatorii de frumos si de natura..este o oaza ce te scoate din cotidianul de beton, aglomeratie si zgomot.

Proiectul se numeste patrimoniuromanesc.ro

Evadare placuta!

Un comentariu: