"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Loboda-n sloboda....Bergembier de cacat



Frati daci de pretutindeni
Sarmisegetusa are nevoie de ajutorul vostru ! Televiziunea Romana va organiza un teledon pentru cele 10 minuni ale Romaniei in ceea ce priveste monumentele istorice. Se vor strange bani pentru restaurare si conservare care vor fi atribuiti castigatorului. Cu toate ca in campania nationala initiata de Evenimentul zilei cu cele 7 minuni, anul trecut, Sarmisegetusa a iesit pe locul 2, iata .... surpriza, ea nici macar nu a intrat pe lista celor 10, care vor face obiectul teledonului. In schimb, Castelul de la Hunedoara care in ultimii ani a inghitit zeci de miliarde si din nou surpriza, Ulpia Traiana un monument roman care de asemenea a inghitit bani publici pentru restaurare si conservare si care nu a obtinut voturi la campania EVZ, sunt prezente in aceasta competitie. Vinovat de aceasta marsavie se face dan matei director al Comisiei Nationale a Monumentelor din cadrul Ministerului Culturii un individ care si-a aratat nu odata, dispretul fata de Sarmisegetusa Regia. Pe grupul vostru va rog sa veniti cu idei de protest fata de aceasta porcarie si sa hotaram impreuna ce anume vom face. Propunerile mele sunt sa boicotam teledonul prin antireclama si sa cerem demisia acestui matei, o fosila a ministerului culturii.
Mai mult, si aici tineti-va bine, astazi vineri si maine sambata este preconizata o filmare in INCINTA SACRA de catre o firma de publicitate pentru un spot la berea Bergenbier in care dacii sunt iara facuti betivani. Filmarea se va face cu aprobarea administratiei Parcului Natural Gradiste Cioclovina si fara aprobarea directiei de cultura a jud Hunedoara. Doresc sa intre in INCINTA SACRA masini cu utilaje de filmare precum si cai cu calareti. Ca si cum ai intra cu motocicleta in templul lui Budha sau cu ATV-ul in Moscheea Albastra. Se pare ca o aprobare a fost obtinuta de la acelasi Dan Matei, peste capul celor din judet. Vom incerca cu forte proprii sa impiedicam aceasta cretinie, dar daca nu vom reusi, va cer din nou sprijinul pentru boicotarea acelei reclame. Multzam de intelegere.

nunu brilinsky



..mai copii aici am ajuns?? reclame in locuri sacre? off doamne....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu