"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Be more SLEEP FRIENDLY!! or i killz you :)

Mai dragii mei...Eu inteleg ca ma aveti drag la suflet..ma rog..unii macar:)) altii poate au vrut sa se spele repede pe maini de treaba si sa isi vada linistiti de zi :)), dar - si asta asa, ca sfat pentru anu ce urmeaza - dragii mei, telefoanele si sms-urile cu la multi ani se dau dupa ora 13.00, cand e mult mai probabil sa fie treaz si sarbatoritu:))

Ca na, vorba aia..oameni suntem si un ficat avem:)) si are si el nevoie de cateva ore de somn sa se recupereze pentru noaptea urmatoare:))

Cu alte cuvintele. Multumesc celor ce m-au felicitat pana la ora asta, si le multumesc si mai cu foc celor care o vor face de acum in colo..voi astia primii porimiti o bere in minus:)))



--
PS. da, stiu, nu am mai scris nimic de muuuuuuuuuuulta vreme...cand nu ai timp parca n-ai nici chef si rar idei..iar despre subiecte sociale nici ca mai scriu ceva...las prostii sa fie prosti la ei acasa si nu si pe blogul asta...


--
In alta ordine de idei, nu stiu cand voi mai scrie, asa ca profit de ocazie sa felicit in special domnisoarele si de ce nu si doamnele, iar mai apoi pe domnii ce maine isi serbeaza ziua de nume.

Sa ne impleticim (corzile vocale) cu stil (valabil pentru domnisoare..strict!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu