"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

duminică, 29 iunie 2008

Masajul, curs obligatoriu!

Suparat de o durere de spate corectabila cu un pic de masaj, am constatat ca sunt expus total. Exista 2 persoane care mi`au facut un masaj bun si din pacate erau prea departe de mine acum. Drept pt care m`am supus unui risc si am zis sa las pe oricine sa imi framante spatele putin..dar nici asa nu a fost bine..scuza nr 1 a fost ca "nu stiu".Nu`i nimic, inveti pe cocoasa mea, iti ghidez degetele pas cu pas..nu si nu..am pulsat si cu ceva recompense dar iata ca nici asa nu se poate..Drept pt care m`am gandit ca ar fi frumos pt toata lumea daca s`ar introduce un curs de masaj inca din V-IIIV..sa isi faca mana de lucru :)

In alta ordine de idei, nu mai fac masaj pana nu`mi face si mie cineva..mi se pare corect:))

Am facut o sectiune de sondaj in stanga paginii pt acest subiect iar orice comentariu e bineprimit pe acest post


facem o petitie?=)))))))))))))

3 comentarii:

  1. Cu conditia ca sa agajeze profesoare suedeze pt materia asta. Si daca o fac ma intorca la liceu.

    RăspundețiȘtergere
  2. se termina totul..e deja alt tip de masaj..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. deci..e o problema..sunt 3 voturi la ultima varianta a sondajului si nu m`a apelat nimeni..credeam ca discut cu domnisoare serioase, ce dumnezeu:)..

    RăspundețiȘtergere