"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

vineri, 5 septembrie 2008

Cand esti blonda arati lumii

Din pacate..asa e. Ieri seara, pe la 11 noaptea asteptam cu ardoare 41 la Crangasi. apar in statie si 2 paras..blonde, una cu un trandafir in mana..stimabilele ori erau ametite de alcool, ori de ceva pastile, ori erau pur si simplu blonde..alegeti voi:)

Si cum stateam si asteptam, une din blonde incepe si isi flutura trandafirul catre masini, aleatoriu. Evident, a dat si peste cocalarul supra excitat care in momentul in care a zarit respectivele creaturi blonde(da, erau si naspa) a scos capul pe geamul din spate si intr`o incercare disperata de a articula ceva i`a iesit un urlet de maimuta. Femela simtindu`se lezata, a vrut sa ii taie macaroana cu o replica, dar i s`a impleticit sarmana limba in gurita ei tocita si in schimb i`a mancat macaroana , replicand " Sa ma futi in gura de nenorocit"..

Sa ii uram..pofta mare..

2 comentarii:

  1. de la poante-relatari personale cu experiente sexual-agresive pina la experiente spirituale legate de Sarmisegetuza este cale lunga.
    Unde te pozitionezi? Se pare ca bijbai rau.
    Alege despre ce vrei sa relatezi in blog, caci parca este tocanita/ghiveci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu, acest blog este unul personal, fara o "pozitionare" anume, sau mai bine zis, nu tin o "nisa". Sunt suficiente bloguri de nisa in care probabil poti sa te simti mai confortabil. Eu aici expun aspecte ce tin de viata, asa cum e. Nu simt nevoia, si nu cred ca voi gasi acest lucru relevant vreodata, sa fac "n" bloguri, fiecare pe nisa lui. Acest blog este unul liber, al trairilor mele in general, al simtirilor mele, al experientelor personale.

    Daca tu consideri ca este un ghiveci, e parerea ta pe care o respect si o apreciez, dar nu va schimba structura blogului.

    Viata are aspecte murdare, dar si pure. Sa te axezi pe un singur aspect si sa tragi obloanele la restul, pentru ca nu sunt la fel de "pure" mi se pare o atitudine de strut. Din punctul meu de vedere totul trebuie trait cat mai mult cu zambetul pe buze si cu bucurie.

    Multumesc pentru opinie:)

    RăspundețiȘtergere