"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

miercuri, 6 martie 2013

Idle Moments

Doza de cultura muzicala continua astazi cu o lectie in Jazz , in aria pe care imi place sa o numesc "Jazzie Jazz" - smooth, flirty, dirty and mixed with a lot of rhythm - Criticii numesc slow blues jazz. Pe muzica asta poti fie sa te relaxezi singur cu visele tale, fie poti sa te bucuri de ea impreuna cu o persoana draga, fie poti sa o lasi pe fundal sa umle spatiul si timpul tu facadu-ti activitatile. Personal o recomand..astazi mai bine ma rezum la recomadari :))

Fiecare isi va da seama pentru ce stare este muzica asta. E ceva intim si personal, ceva ce fiecare simte. Indrazniti sa experimentati cat mai mult! Si indrazniti sa-i lasati si pe cei din jur sa va vada asa!

Scurtand vorba, va prezint cu un deliciu vulgar Grant Green - Idle Moments.Albumul e prea frumos asa ca nici voi mai pune timpul pieselor. 
Auditie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu