"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

joi, 31 ianuarie 2008

Ce inseamna sa fi pierdut? (2)

Ce inseamna sa fi pierdut? (2) magnify
citind si parerile altora, am ajuns la o concluzie. Pierdut te simti cand tu nu te simti in "elementul tau"..Nu este o definire clara a acestei trairi, dar ea este omniscienta si poate sadii in noi o adevarata furtuna de emotii si sentimente nu tocmai dorite aproape in orice clipa a vietii. asta spune ceva despre instabilitatea noastra emotionala, si a vulnerabilitatii noastre fata de anumite elemente cu care interactionam.
cel mai trist lucru la care am fost martor a fost sa`ti gasesti prietenii(nu ma refer la amicu de acu 2 seri de la bere, si la prietenii considerati adevarati) distrugand ultima picatura de demnitate pe care o mai aveai si batjocorindu`te doar pt simplul lor amuzament "nevinovat"..e pacat sa distrugi ce unul a cladit o viata`ntreaga doar pt un ras ironic si taios..un ras care nu`si avea rostul..
dar, de lucruri triste suntem icnonjurati toataviata, in orice moment al existentei noastre pe acest plan..oare de ce ne mai chinuim sa prevenim un final evident, moartea?ma refer la moartea oamenilor, distrugerea rasei, exterminarea...cum vreti voi sa o numiti..eu o numesc liniste..liniste deplina, sim o astept, dar nu mai vrea sa vina..
sunt salut de atata "galagie", prea putine rasete si prea multe voci care critica totul, voci care nu isi gasesc alt rost in viata decat sa ii judece pe ceilalti in loc sa`si gaseasca un scopt care sa le ofere un pic de onoare in momentul in care s`au stins din existenta...un scop care sele ofere mai multa multumire interioara decat le`ar oferii banii vre`odata, un scop care sa te faca mandru de viata dusa etc etc..
am inceput sa`mi pun o intrebare din ce in ce mai des..de mai traim?..care e scopul incercarii noastre disperate de a iesi din aceasta mare de rahat in care ne scufundam mai mult pe zi ce trece?ca pana la urma, vrem nu vrem, tot moartea e portita prin care pasim afara..e vreo diferenta intre unul care iese la 1 an dupa ce a intrat, si altu care iese la 20?si daca este, precizati..



am placerea sa recomand niste piese, sper sa aveti placere in timp ce le ascultati
Mortal Love - Reality
Tristania - Equilibrium

picture source

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu