"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

joi, 31 ianuarie 2008

Vizorismul, meserie full time


Vizorismul, meserie full time magnify

Bucuresti, sectorul 2, zona lizeanu, ora 3(sau asa ceva)

Paseam cu incredere spre camin cand de`odata un sentiment cumplit ma incearca..eram privit..ma uit in fata..nimic..ma uit in spate..nimic, ma uit in dreapta, 2 amici, ma uit pe trotuarul celalat..nimic…raman pe loc cateva secunde si analizez casele din jurul meu..instinctul imi spune ca pericolul vine din fata stanga..privesc cu agresivitate si ce realizez..ERAM PRIVIT !

Cu toata starea mea de spirit antrenata in Club A am intrat in pamant..nu de suparare ci de ras. La fereastra unei case, pe oblon era prinsa cu mare indemanare o oglinda de masina astfel incat cine era in casa sa ne poata privii cu usurinta probabil din pat !!

Adica, nu se mai poate dom`le tara fara vizorism???? Daca nu stau la bloc si nu pot sa`mi vad vecinii cum se strecoara noaptea in diferite stari de sprit insotiti de diferite personaje..asta presupune ca trebuie sa inventam metode nu ? vai de capu meu, cat de penibil trebuie sa fie persoanele respetive ?adica de la privitul prin vizor pana la montarea in exterior a unor « dispozitive criminale » e ceva frate..e nevoie de muuult timp liber si lipsa de activitate..

Profil psohologic :

- barbat : « un adevarat baiatul mamei »necasatorit, peste 40 de ani,lipsa de activitate sociala si sexuala, trecut printr`o relatie amoroasa foarte proasta, nu si`a revenit si s`a retras in casa, mare labar si colectionar de filme « prono » si poate si inter-rasiale, si`a creat o lume a fantasmelor si a fetisurilor din care nu mai iese, dorinta de control l`a indemnat sa instaleze acest dispozitiv educativ. Probabil ca totul a inceput de la varsta de 9 ani cand masa l`a pedepsit ca a omorat pisica vecinului cu pestele bunicii.

- femeie : « o frustrata si complexata » necasatorita sau casatorita, peste 50 de ani, lipsa de activitate sexuala cat si sociala desavarsita, stresata de barbat (daca are) ..

- REMEDIU – sex sau GONTUL de 9mm

Obs ! – prima varianta a avut putine rezultate pozitive..se recomanda varianta a 2a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu