"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

vineri, 1 februarie 2008

Bai fratilor, oameni, fiinte inzestrate cu posibilitatea de a gandi, DE CE promovati cersitul si prostia ??? ..da, ma refer la tine, cel care nu esti de acord cu toti cersetorii care iti iau aerul de respirat si il inlocuiesc cu duhori prin autobuze, tramvaie, metrouri, dar care le dai bani cand trec pe langa tine, ma refer la tine care te uiti la toate ineptiile de la diferite posturi TV facand audienta si astfel promovand mai multe ineptii, prostii, subcultura...cand va saturati de rahaturi incercati sa luati atitudine..cum..simplu..la tv arata cacaturi?..nu te mai uita, si determina si pe cei din jur care ar putea sa gandeasca sa nu se mai uite..analog pt problema cu cersitul si multe altele..ce rezolva?

scade audienta, deci se schimba grila de programe, cersetorii nu mai primesc - nu te mai deranjeaza in mijloacele de transport..la fel se pot rezolva mutle alte probleme, dar trebuie rabdare si efort..





..daca nu te intereseaza viitorul atunci te invit sa intrii sau sa ramai in randul ipocritilor si va dedic :



astept raspunsuri..





ASA SE FACE!!







"Amenda - 500 $ pentru dat bani la cersetori



Orasul indonezian Palembang, din sudul Insulei Sumatra, a adoptat un nou set de legi care ii sanctioneaza cu 5 milioane de rupii (500 de dolari) pe cei care dau bani cesetorilor la semafor, relateaza AFP. Noile masuri ""sunt destinate sa curete intersectiile dotate cu semafoare de copii ai strazii, cersetori si vanzatori ambulanti"", a explicat responsabilul pentru servicii sociale al orasului, Dasril Sairin. Amenda poate fi comutata in trei luni de inchisoare."



Jurnalul National


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu