"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

vineri, 1 februarie 2008

Ce se intampla cand merg politrucii la serviciu...


am ramas mut..pentru o secunda, apoi am inceput sa le indes carne in frigiderele politrucilor din romania..de ce?..cum puteti citi si pe VisUrat si probabil si pe alte bloguri, stimabilii politruci s`au gandit ca romanul are prea multi bani si imediat au gasit si solutia pt reducere..




Animalele de companie vor face sex doar pe bani
Animalele de companie vor face sex doar pe bani


209
Cei care vor dori sa aiba animale de companie fertile vor trebui sa achite o taxa, potrivit unui proiect de lege aprobat de Senat. „Proiectul de lege obliga proprietarii sa-si castreze animalele. Am initiat acest lucru pentru ca multi isi lasa animalele sa se inmulteasca si apoi abandoneaza puii. Cei care doresc sa-si pastreze animalul apt de monta vor trebui sa plateasca o taxa pentru ca este un lux sa ai animal necastrat in UE“, a declarat Marilena Cristian, reprezentant al Asociatiei „Robi“. Conform proiectului de lege, dreptul de monta poate fi atribuit la cerere, contra unei taxe anuale pentru fiecare animal in parte si a unei taxe suplimentare pentru fiecare generatie de pui. In plus, cei care obtin dreptul de reproducere a animalului nu vor avea dreptul sa-l exploateze. Astfel, montarea unei femele se poate face doar de patru ori in viata, la interval de minimum un an, potrivit proiectului de lege. O alta prevedere din proiect obliga primariile sa infiinteze adaposturi pentru animale, atit pentru cele cu talia mica, dar si pentru cele cu talia mare, cum ar fi caii. „Toate centrele de ecarisaj vor fi transformate in centre de adapostire a animalelor abandonate.
In plus, se va infiinta Registrul Natioanl de identificare si inregistrare a animalelor cu sau fara stapin. Acesta va functiona in cadrul primariilor prin infiintarea Fisierului central pentru monitorizarea animalelor“, ne-a declarat Marius Marinescu, senator PC, initiatorul acestui proiect de lege. Adaposturile pentru animale trebuie sa fie dotate cu cel putin o camera de primire pentru ciini si pisici, o camera de izolare si un tarc exterior prevazut cu panouri. Animalele vor fi cazate pe urmatoarele criterii: stare de sanatate, virsta, dezvoltare corporala, talie, dar si in functie de gradul de agresivitate. Incaperile trebuie sa fie incalzite pe perioada rece. Fiecare adapost va trebui dotat si cu un cabinet medical, dar si cu masini dotate corespunzator chiar si pentru transportarea animalelor ranite, adica un fel de ambulanta pentru animale. Consiliile Locale vor avea obligatia de a incadra in organigrama angajatilor cel putin un medic veterinar si un tehnician veterinar.

Sursa: Cotidianul



acum stau si ma intreb..aca tot vor sa futa poporul nostru in ultimul hal, de ce nu pun taxe si impozite pe prostie??


cu alte cuvinte va ofer un cadou, voua, pulitrucilor. mai bine stati acasa, dormiti, faceti ce vreti, dar opriti-va doar acolo..politica nu e pentru voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu