"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

vineri, 1 februarie 2008

Politia animalelor??are you for real??


bai copii, voi sunteti cu capu?, ce naiba v`o apucat cu protectia animalelor?ce v`o apucat cu infiintarea politiei animalelor?? sunt maltratate, sunt agresate?unele, bun, nu e mia simplu sa introduci o lege prin care organul deja existent de impunere al legii aka politia sa poata sanctiona individul ce a maltratat animalul?nu credeti ca e mult mai bine si intelept asa?
hai sa pierdem vremea sa ne batem capu pt niste animale care au fost schinjuite si sa face repede politia animalelor...adica, mai multe fonduri alocate pt o noua institutie, cu o eficienta pt cel putin primii 5 ani sub 40%(si sunt generos) si sa nu mai zic alta institutie care o sa ia spaga..trezirea fratilor!! avem oameni, copii, femei, barbati, batrani schinjuiti, torturati si maltratati atat fizic cat si psihic mai mult si mai rau decat animalele astea, de ce nu luati actiuni pentru sanctionarea si redeshiderea multor cazuri inchise de politie dupao ancheta superficiala si o spaga mare? de ce nu faceti daca tot vrti voi organ nou in stat, un organ care sa fie politia politiei, sa mai aibe un control...nu, ca oricum nu se rezolva nimic, de ce sa ne chinuim..pai cum sa se rezolve cand voi nu incercati si va lasati influentati de toate rahaturile mei putin importanta...sa fie frate eutanasiati cainii de pe strada daca nu sunt in stare sa ii tina in spatiile amenajate..injectia si gata..se face o triere in care cei mia violenti, cei mia batrani si cei mai bolnavi sunt eutanasiati primii si se face loc pt ceilalti sa aibe bafta la o adoptie spre exemplu..
sunt satul de voi si de emotiile voastre vis-a-vis de "bietele animale".sunteti patetici, nu sunteti in stare sa luati o decizie, poate mai grea..avem o problema, si aceea sunt cainii comunitari si trebuie rezolvata.ca vasile incepe si da cu lopata in cal ca nemernicul nu mai trage caruta cu 5 tone pe ea, e alta problema care se poate rezolva cu un proiect de lege.

nu urasc animalele, imi plac, am animale, dar nu suport animalele comunitare. si nu suport oamenii care le ingrijesc, le dau de mancare in spatele blocului, dar cand e vb de un caz de atac si se pune problema cine a ingrijit aceste animale nimeni nu isi ia raspundere..ei bine vreti nu vreti, sunteti responsabili pt orice victima a acelor animale pe care voi leati ingrijit..nu iti convine ce scriu?e problema ta, dar mi se pare de bun simt si perfect logic..mai gandeste la politia naimalelor si la ce implica..repet, mia bine propui un proiect de lege decat infiintarea inca unui organ care sa ia spaga cu nemiluita..

am scris postul asta pt ca m`am enervat cand am primit massuri rugamintea sa semnez petitia pt infiintarea respectivului organ..nu vreau si oricum, daca vrei sa faci ceva, ai nevoie de semnaturi pe hartie, cu date reale, si am citit inca un blog la o pers care oarecum mi`a impartasit ideea si era atacata de pers lacrimogene..verbal..




LATER EDIT: (via VisUrat) Uite aici caz fain in care politia romana isi face treaba..alta treaba inutila si de cacat..nu pentru ca ma regasesc in tipul celor sanctionati, multi ne regasim, dar pt ca politia se ocupa de astfel de cazuri in loc sa ia rechinii de coaie..multa **** voua, politisti cu impresii de dumnezei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu