"Civilizatia adevarata a unui popor consista nu in adoptarea cu deridicata de legi, institutii, etichete, haine straine. Ea consista in dezvoltarea naturala, organica a propriilor puteri, a propriilor facultati ale sale" - Mihai Eminescu

vineri, 1 februarie 2008

Specie NOUA?? - add 1 -


Specie NOUA??  -  add 1 - magnify
Romanii din ziua de azi, si nu numai, sunt culti, destepti, dar neapreciati la adevarata lor valoare .Spun asta pentru ca se pare ca toti stiu ca au un nume, si ca sa arate ca ei sunt mai presus de ceilalti, adica mai destepti, il scrijelesc pe tot ce apuca..cu alte cuvinte sunt ca niste animale, care se cred sefi de trib ca isi pot coordona cat folosesc ei din creier cu mainile pt a da forma unui rezultat finit si impunator...iar cand intra in perioada de imperechere, se iau toti masculii acestei specii de animale si se intrec in asemenea produse finite si de mare talent pt a isi impresiona veveritele..pardon, femela animal. Iar cand femela animal si`a ales masculul animal, rezulta o pictura rupestra superba in care acestia isi pecetluesc iubirea animala marcata de o inscriptie de genul A+D = love pe scoarta unui copac secular, pe zidurile unor cetati/biserici/manastiri sau pe orice alta cladire(aici intervine rangul social al respectivului trib) sau chiar....in interiorul unor salasuri pentru unii sfinte, cu o semnificatie imensa, unele astfel de picturi distrugand si alte reprezentari cu o valoare infinit mai mare.. Imi este scarba de voi.YOU are the cancer of this world we`re living in! Va compatimesc totusi. Nu ma intrebati de ce, pt ca inca nu am raspunsul clar in minte..sau poate il am dar nu pot sa il reproduc la nivelul vostru superior de gandire.


Daca vre`un sef de trib citeste aceste randuri, poate e in stare sa imi raspunda si el mie cu argumente solide la o intrebare. una singura.. DE CE?


Revenind,
Sinca Veche, pt unii un nume oarecare, pt altii nu. atatea inscriptii pe peretii grotei incat repulsia pentru acele animale mi`a provocat greata.
Manastiri din N Moldovei si de altfel din toate locurile prin care am trecut prin Romania, peretii exteriori reprezentau izvoare de informatii cu cei ce au trecut in perioada de imperechere pe acolo, amprentand acele locuri cu marea lor dragoste si istetime.
Cetatile dacice, ale rumanilor, odata falnice, semete, impunatoare, acum ruine, distruse de incultura, de ignoranta, de lacomie, valori inestimabile lasate de stramosii nostrii acum intr`o continua degradare..

***

Trecand intr`o alta arie de activitate inter-animala, din studii aprofundate, am determinat ca un alt mod prin care isi arata nivelul superior al intelectului lor este prin incercarea de a creea adevarate monumente de gunoi, la care se inghesuie toti.Cred ca pt ei e o adevarata "olimpiada" a exemplarelor cu adevarat "speciale", dar ce ma surprinde e ca majoritatea exemplarelor acestei specii animale participa la aceasta intrecere..

***

Am reusit, dupa multe contacte cu aceasta specie, sa o denumesc. Ei sunt sub-oamenii.

Poate i`ati intalnit deja, au o arie geografica de actiune impresioananta, existand aproape prin toate locurile unde exista asezari ale oamenilor.(adica, nu numai romanii stica, ci si strainii, predominant printre ei aflandu`se dragii nostrii prieteni bozgorii(*)..specie care a suferit o mutatie de la sub-oameni).

***


(*)incerc sa nu fiu rasist de aceea voi explica ceea ce EU inteleg prin termenul de bozgor. Cetatean al ROMANIEI, cu drepturi, de origine maghiara, cu trasaturi tiganizate. In DEX gasiti explicatia cuvantului tigan, pt a ma putea intelege.

Cred cu tarie si stiu ca exista cetateni ai acestei tari de origine straina care sunt mai iubitori de aceasta tara si de patrimoniul ei mai mult decat multi romani, de aceea nu ii bag pe toti la un loc.

In concluzie, Tara Noastra este minunata, ofera mai mult decat poti sa gasesti poate prin orice alta tara, dar este groapa de gunoi si terenul de joaca al unor personaje care vor sa umbreasca aceste diamante slefuite ce zac sub, in si pe acest pamant.

Subiectul cu bozgorii nici nu vreau sa il mai deschid pt ca mi se face greata si ma enervez, mai ales acum, dupa ce au pretentiile ca Limba Romana sa fie studiata de maghiarii din ROMANIA, care traiesc in ROMANIA, ca o limba STRAINA!..NO COMMENT!!!!



(**) POZE RELEVATOARE SI EDIFICATORII VOR FI ADAUGATE MAINE CRED..
(***)Am pus o poza care arata cateceva din ce gasesti prin tara..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu